We bieden gegevensgerichte oplossingen

Leiderschapsontwikkeling

Grote leiders worden geboren, maar ze kunnen ook worden gemaakt. Effectieve leiderschapsontwikkeling helpt organisaties hun mensen meer te betrekken, potentie naar boven te halen en een ongekende groei te ervaren. Toch lijden veel organisaties aan een gebrek aan vertrouwen in hun toekomstige leiderschapsstrategie. Onze leiderschapsontwikkelingsprogramma's zijn precies gericht op het niveau van de industrie, de strategie en het leiderschapsniveau. Om onze klanten te helpen de volgende generatie leiders te ontwikkelen: slimme, dynamische professionals die klaar zijn om met hun organisaties de toekomst met vertrouwen tegemoet te gaan.

Waarom Korn Ferry?

 • Wij zijn de wereldleiders in leiderschap.Met meer dan 700 experts op 114 locaties in 53 landen, leveren we lokale impact en wereldwijd bereik.
 • We leveren echte dagelijkse relevantie. Onze leiderschapsontwikkelingsprogramma’s gebruiken echte zakelijke uitdagingen, leveren vaardigheden en inzichten die onmiddellijk in de praktijk kunnen worden toegepast.
 • We bieden gegevensgerichte oplossingen.We begrijpen mensen van nature, maar onze conclusies zijn gebaseerd op bruikbare gegevens die zijn verzameld op basis van miljoenen beoordelingen.
 • We voorzien in elke behoefte.We ontwikkelen leiders in elke fase van hun leiderschapstraject, van first time manager tot CEO. En we gebruiken verschillende benaderingen van een sterk configureerbare standaard, schaalbare oplossingen en eLearning-modules tot op maat gemaakte ervaringen over het ontwikkelen van leiderschap.
 • We worden geleid door principes. Bij al onze leiderschapsontwikkelingen houden we ons aan drie belangrijke principes:
  • Kijk eerst naar uzelf voordat u verder kijkt. Leiders moeten zichzelf en hun eigen doelen begrijpen voordat zinvolle en aanhoudende veranderingen kunnen plaatsvinden.
  • Context is belangrijk. U kunt geen verandering in een vacuüm ontwikkelen. Persoonlijke verandering wordt pas werkelijkheid als het toegepast wordt in de praktijk.
  • Het gaat over de organisatie. Een positieve impact op individuele deelnemers zou krachtige resultaten in de organisatiestrategie moeten opleveren.

Take a Closer Look

RESOURCES

REAL WORLD LEADERSHIP REPORT SERIES REAL WORLD LEADERSHIP REPORT SERIES

REAL WORLD LEADERSHIP REPORT SERIES

Learn how to re-engineer leadership development to drive transformation, growth and performance

Learn More
REAL WORLD LEADERSHIP REPORT SERIES REAL WORLD LEADERSHIP REPORT SERIES

WHAT MAKES A GREAT LEADER?

Master these 8 imperatives

Learn More

Get in touch

Questions? Call 800-633-4410 to speak to a Korn Ferry representative or complete the form below.

Representative

Speak to Rep

Call 800-633-4410 to speak to a Korn Ferry representative.