We maken gebruik van de kracht van gedeelde kennis

Beloning & Arbeidsvoorwaarden

We weten allemaal dat geweldig werk een geweldige compensatie verdient. Maar het belonen van verdienstelijke professionals wordt steeds complexer. Het personeel is veeleisender. Er is een focus op transparantie, niet alleen op directieniveau maar ook op bij de medewerkers. Nieuwe banen zonder betaling precedenten zijn in opkomst. Vlakkere structuren werknemers op project basis betekenen dat carrière paden niet langer duidelijk zijn. Wij begrijpen de verschillende dynamieken van compensatiemarkten rond de wereld en in alle sectoren. We kennen de huidige trends, weten interessante proposities voor werknemers te creëren en hebben de juiste strategie voor beloningen en voordelen om de verkoop te versnellen. We ontwikkelen flexibele en concurrerende compensatiestrategieën die medewerkers en topfunctionarissen in lijn brengen met de bedrijfsstrategie. En we bouwen doordachte programma's voor medewerkersbetrokkenheid die zorgen voor een divers personeelsbestand aantrekken plus de bedrijfscultuur en -doelen versterken.

Waarom Korn Ferry?

  • We hebben wereldwijd bereik en lokale kennis.Met meer dan 70 jaar ervaring, bieden we onze klanten een ongeëvenaarde breedte en diepgang van expertise. Met experts in 110 verschillende landen, is onze lokale kennis ongeëvenaard.
  • We hebben enorme schatten aan data.Onze salariëring en arbeidsvoorwaarden database geeft toegang tot gegevens van 20 miljoen werknemers van 25.000 organisaties, geconfigureerd om aan uw behoeften en budget te voldoen, geleverd in de juiste context en gepresenteerd op een toegankelijke en aansprekende wijze.
  • We vinden uw meest geschikte beloningswijze.We ontwikkelen beloningssystemen en arbeidsvoorwaarden om toekomstige high-potentials te identificeren en te stimuleren, overbodige kosten te elimineren en talent van wereldklasse aan te trekken en te behouden.
  • Onze oplossingen gaan over u.We werken samen met leiders om aangepaste oplossingen te maken voor uw unieke uitdagingen en kansen. Onze onafhankelijkheid betekent dat ons advies alleen wordt geleid door uw belang.
  • We maken gebruik van de kracht van gedeelde kennis.We werken samen met WorldatWork en Loyola University Chicago om onze krachten te bundelen op het gebied van beloningen.

Take a Closer Look

RESOURCES

Rewards & Benefits Rewards & Benefits

COMPENSATE YOUR PEOPLE WITH PURPOSE

Download our Rewards & Benefits brochure to learn more

Learn More
Total Rewards Total Rewards

A POWERFUL LEVER FOR CHANGE

Find out how we help you reward the right people at the right levels, for doing the right things in the right ways

Learn More

Get in touch

Questions? Call 800-633-4410 to speak to a Korn Ferry representative or complete the form below.

Representative

Speak to Rep

Call 800-633-4410 to speak to a Korn Ferry representative.