Job Evaluation 'Masterclass' Training | Netherlands (Dutch session)

Evaluate roles up to mid-level within your organisation

Momenteel vindt de training weer op ons kantoor te Amsterdam plaats. Mocht er verandering komen in de situatie omtrent Covid, dan kan de training doorgaan als een virtuele sessie. De deelnemers worden vooraf verwittigd als dit het geval is.

Een training voor ervaren gebruikers van de Korn Ferry Hay-methodiek op het gebied van functie-evaluatie. Tijdens de Masterclass Job Evaluation ligt de nadruk op toepasbaarheid van de methode binnen complexe vraagstukken en inzicht geven in de laatste ontwikkeling.

Organisaties blijven zich continu ontwikkelen om steeds sneller op marktontwikkelingen in te kunnen spelen. Hierdoor wijzigen regelmatig organisatiestructuren en functieswaardoor veranderingen ontstaan in de onderlinge samenhang en verhoudingen tussen functies. Met uw certificering Job Evaluation van Korn Ferry bent u in staat om functies in uw organisatie onderling naar zwaarte te rangordenen met de wereldwijd erkende Korn Ferry Hay Job Evaluation methode.

Het rangordenen van functies naar zwaarte vormt dé basis voor het creëren van loopbaanpadenhet uitvoeren van beloningsbenchmarks en het ontwerpen van een passend beloningsbeleid.
Ook rondom de Korn Ferry Hay Job Evaluation methode zijn er permanent nieuwe ontwikkelingenbijvoorbeeld rondom tooling en toepassing. Voor u als gebruiker van de Korn Ferry Hay Job Evaluation methode en HR-professional is het cruciaal om hiervan op te hoogte te blijven en uw expertise op dit gebied te onderhouden.

JE Certificaat:

De geldigheidsduur van uw huidige Job Evaluation certificering is drie jaar. Met de eendaagse training van Korn Ferryontvangt u opnieuw uw certificaat en bent u volledig geaccrediteerd om binnen uw eigen organisatie functies met behulp van de Korn Ferry Hay Job Evaluation methode in kaart te brengen.  

Programma:

Tijdens de masterclass Job Evaluation gaan we met elkaar terug naar de fundamentals en worden nieuwe functies en applicaties van JE uitgelegd. Een training met professionals onder elkaarverzorgd door de topspecialisten op het gebied van de Korn Ferry Hay methodiek. De volgende programma-onderdelen komen tijdens de masterclass aan bod:

 1. Refresh the Korn Ferry Hay Job Evaluation Method fundamentals
 2. Advanced control mechanisms
  • Industry reference models
 3. Advanced and new applications of the Korn Ferry Hay Job Evaluation Method
  • Role Profiling
  • Job Family Modeling
 4. Korn Ferry Spectrum: Work Measurement as a platform for an integrated HR Strategy & Organizational Development
 5. Tips & Tricks
  • Step-Gap analysis
  • Quick top-down analysis
 6. Tooling: Job Evaluation Manager

Prijs

 • € 1150- per persoon excl. BTW (1 dag). 
 • 10 deelnemers | 1 of 2 trainers
 • Korn Ferry behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende deelnemers de training te annuleren 1.5 week voor datum.

Voor meer informatieneem contact met ons op via nl-trainingcoordinators@kornferry.com of +31 (0) 88-8929929.

 • Date: 11 oktober, 2022
 • Location: Amsterdam – Public Classroom
 • Fee: € 1150
Register
image
image

Shop Korn Ferry Products

Korn Ferry Products bring a uniquely holistic approach to talent management solutions.

Global Associate Network

Additional certification opportunities are available through our Associate Network